Kjøpsvilkår

 
  Kjøp

  Når du har funnet den/de varen/e du vil kjøpe, sender du en bestilling pr e-post til shop@bokkassa.no. Så fort vi kan, sender vi deg en e-post med all informasjon om varen, foto, tilstandsrapport og totalsum. Om du synes tibudet er bra, svarer du med en "ok" via e-post, og vi sender varen(e) så fort vi kan og på billigste måte.

  Priser og porto:

  Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK). Porto vil til en hver tid være i henhold til Postens tabeller.Ved endringer av porto, vil det bli opplyst om nye satser og virkningsdato i god tid på nettbutikken. Kjøper du varer for mer enn kr 500, sender vi deg varene gratis ( porto kr 0) Dette gjelder for varer som sendes innenlands i Norge.

  Vi tar forbehold om utsolgte varer og eventuelle tastefeil.

  Levering:

  Se "Kjøp" (øverst på denne siden).

  Skulle en vare være utsolgt eller forsinket av en eller annen grunn, tar vi kontakt med kjøper.

  Betaling:

  Foreløpig vil all handel skje via postoppkrav. Kjøper betaler varene når de hentes på postkontoret.

  Angrerett:

  Du har alltid 14 dager returrett når du handler hos Bokkassa. Angrefristen løper fra dagen du mottar varen, og kan kun benyttes dersom varen blir levert tilbake i samme stand som den ble mottatt. Når angreretten blir benyttet, må kjøper selv betale returporto. Ta alltid vare på original emballasje inntil du har bestemt deg for om du skal beholde varen eller ikke.

  Reklamasjonsrett:

  Du har selvsagt alltid reklamasjonsrett når du handler hos Bokkassa. Dette betyr at du enten kan få skadde varer reparert eller byttet, avslag i pris eller refusjon av hele beløpet. Dette forutsetter selvsagt at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet. Ta alltid kontakt med oss om du er misfornøyd eller har mottatt en vare som er skadet. Det skal reklameres innen rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen ved varen. Ta gjerne et bilde av produktet for å vise oss skaden før du eventuelt returnerer. Når du ønsker å reklamere på et produkt, vennligst ta kontakt på e-post eller telefon før du sender oss varen i retur. Dersom det gjelder en transportskade, skal dette rapporteres til utleveringssted med det samme skaden oppdages.

  Personlige opplysninger:

  Bokkassa tar ansvar for alle personopplysninger som gis i forbindelse med registrering som kunde hos oss. Opplysningene blir brukt i administrering av kundeforholdet, og i forbindelse med direkte markedsføring og informasjon til aktuell kunde. Ingen utenforstående har tilgang til Bokkassas kunderegister, og opplysningene vil ikke bli gitt videre til tredje part.

  Kontaktopplysninger:

  E-post: kontakt@bokkassa.com
  Tel.: 94 78 28 01
  Org.nr: 995 542 447